Wat is Optimalisatie?

Wij bij PS-Solutions bekijken optimalisatie in 2 opzichten:

Vandaag de dag wordt 70% van alle websites bezocht van op een smartphone of tablet. Om ervoor te zorgen dat die bezoekers gemakkelijk alles terugvinden, zorgen wij ervoor dat je website volledig responsive wordt gemaakt. Responsive wilt zeggen dat je website op elk platform in een perfecte weergave wordt aangeboden zodat de gebruiker niet moet gaan zoomen of zoeken naar dingen op jouw site.

De bezoekers van jouw website komen heel vaak door zoekmachines op jouw website terecht. De grootste zoekmachine vandaag de dag is Google en met de miljoenen en miljarden websites die vandaag de dag bestaan is het moeilijk om te zorgen dat de mensen net op JOUW website geraken. Daarom zorgen wij voor SEO (Search Engine Optimization), zodat de mensen die jij wilt aanspreken, tot bij jou geraken.


Hoger in Google

SEO (Search Engine Optimalization) is de methodiek om jouw website in de natuurlijke zoekresultaten van een zoekrobot zoals Google een betere positie te geven. Een positie dient daarom niet uitgedrukt te worden in ranking maar soms met de juiste zoektermen.

Door SEO zo goed mogelijk toe te passen, zorgen we ervoor dat de trafiek naar jouw website verhoogt, je website meer naamsbekendheid verwerft en daardoor betere resultaten behaalt.

Wil je meteen op de eerste pagina van Google staan? Dat gaat helaas niet door met je vingers te knipperen, tenzij je ervoor betaalt. Dan spreken we niet meer over SEO, maar wel over SEA. SEA komt terug in het Google Adwords programma waardoor je door te betalen voor advertenties, wel meteen bovenaan in de zoekresulaten van Google staat.

Latest Tweets

Contacteer Ons

  • Adres: Rootstraat 4, 3630 Maasmechelen, België

  • Tel.: +32478 33 59 29

  • E-mail: info@ps-solutions.be